Eurotrip 2016 - Taliansko

Minulý rok sme boli prvýkrat autom von zo Slovenska a tak sa nám to zapáčilo, že sme sa rozhodli ísť znova. Výber destinácie by sa mohol zdať ťažký, no my sme mali jasno tak-nejak hneď. Veď prečo neísť znova do krajiny, kde ani tento rok nemôžeme legálne šoférovať toto auto a jazdiť ako ľudia (Taliani majú pomerne nezmyselné predpisy obmedzujúce "čerstvých" šoférov).


Plánovať sme začali už v zimnom semestri a hlavne počas skúškového. Takto sme s Krumpim strávili kopu zimných večerov u chalanov na byte, pri pivku hľadajúc zaujímavosti a vhodné spanie na Street Viewe. Nakoniec sme to naplánovali na 15 dní a 5000km. Oproti vlaňajsku sme však šli len v trojici (ja, Krumpi a Broko), aj keď sme štvrtého dlho zháňali. Ako sme však zistili, vo výsledku nám bolo trom lepšie. Mali sme viac miesta, menej sme sa zdržiavali a náklady stúpli len nepatrne.


Po tom, ako som sa vrátil z Karst Cup-u, sme sa postupne pripravili a zbalili. Začali sme tým, že sme nakúpili pok***t vifoniek a 60 pív. Prihodiť už len foťák, stan, plavky a mohlo sa 26.7. skoro ráno vyraziť na cestu...

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Kaukaz - 5 dní po Gruzínsku autom

Kaukaz - Svaneti

Kaukaz - Arménsko